Konsumentkontakt

Produkter | Recept | Food service | Nyheter | Ostkakeboden | Företaget | Lediga jobb | Ostkakans Dag | Det ska vi fira!
 
  Produkter

Desserter »
Enportionare »
Ostkaka »
Tårtor »
Food service »
Hallonbakelser
Kladdkaka Lyx
Kola & Knäcktårta
Mandeltårta
Prinsessbakelse
Chokladtårta
Jordgubbstårta
Prinsesstårta
Ostkaka
Ostkaka Diet

Food service kontakt
 
   

1250g (4 x 1250g)

Den klassiska gräddtårtan!! Tårtan har tre lager med sockerkaksbotten, fyllda med jordgubbssylt, vaniljkräm och vispad grädde. Tårtan är garnerad med hela bär, jordgubbssylt och grädde.

Ingredienser

Grädde 21%, jordgubbar 16%, vaniljkräm 16% (vatten, mjölk, socker, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad potatisstärkelse, arom, salt, färg: betakaroten), jordgubbssås 10% (vatten, socker, glukos-fruktossirap, jordgubbar, modifierad potatisstärkelse, surhetsreglerande medel: citronsyra; natriumcitrat, förtjockningsmedel: pektin, aroniabär, fläderbärskoncentrat, arom), ägg, socker, vetemjöl, vatten, bakpulver (natriumdifosfater, natriumbikarbonat), emulgeringsmedel (mono och diglycerider av fettsyror, polyglycerolestrar av fettsyror, sojalecitin), glukossirap, stabiliseringsmedel (alginsyra, karragenan) och mjölkprotein. Kan innehålla spår av nötter.

Kan innehålla spår av nötter.

Upptining

Ta fram tårtan ur frysen. Skär gärna upp den direkt med en varm kniv. Tina tårtan med plastkupolen på, urtagen ur emballaget, i kylskåp ca 8 h eller i rumstemperatur ca 5 h. Antal bitar per tårta 16-18st. Kakan bör inte frysas på nytt efter den har varit tinad.

Näringsinnehåll

Energi: 900 kJ (200 kcal)
Protein: 3 g
Kolhydrater: 25 g
- varav socker: 17 g
Fett: 12 g
- varav mättat: 8 g
Kostfibrer: 1 g
Natrium: 0,1 g

Förvaring/Hållbarhet

Vid förvaring -18 °C eller kallare, se bäst före datum på gaveln.
 
 
Frödinge Mejeri AB | 598 95 Vimmerby | Tel. 0492-198 00 | Fax. 0492-198 98 | E-post: frodinge@frodinge.se | Pressmeddelanden