Konsumentkontakt

Produkter | Recept | Food service | Nyheter | Ostkakeboden | Företaget | Lediga jobb | Ostkakans Dag | Det ska vi fira!
 
  Produkter

Desserter »
Enportionare »
Ostkaka »
Tårtor »
Food service »
Hallonbakelser
Kladdkaka Lyx
Kola & Knäcktårta
Mandeltårta
Prinsessbakelse
Chokladtårta
Jordgubbstårta
Prinsesstårta
Ostkaka
Ostkaka Diet

Food service kontakt
 
   

1200g (4 x 1200g)

Chokladkakan innehåller tre lager med chokladbotten täckt med fyllig chokladkräm. Den är läckert garnerad med chokladgrädde och hyvlad med mörk choklad. Kakan är smaksatt med äkta konjak från Remy-gården i Frankrike och chokladen som används i grädden kommer från Belgien.

Ingredienser

Grädde 27%, socker, ägg, vetemjöl, skummjölk, vatten, choklad 4% (kakao, socker, kakaosmör, arom), kakaopulver, chokladbitar 3% (socker, kakaomassa, mjölkpulver, mjölkfett, vaniljarom, kakaosmör), skummjölkspulver, chokladkrokar 1,5% (socker, kakaomassa, kakaosmör, smörolja, vaniljarom, emulgeringsmedel: sojalecitin) bakpulver (natriumdifosfat, natriumbikarbonat), gelatin, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, soyalecitin), modifierad tapiokastärkelse, bränt socker, konjak.

Kan innehålla spår av nötter.

Upptining

Tina tårtan uttagen ur emballaget. Tiden i rumstemperatur är ca 4 h och i kylskåp ca 7 h. Antal bitar 16-18 stycken. Tårtan bör ej frysas om efter upptining.

Näringsinnehåll

Näringsvärde per 100 g
Energi:

1200 kJ (290 kcal)

Protein:

4,5 g

Kolhydrater:

32 g

- varav sockerarter:

20 g

Fett: 15 g
- varav mättat: 10 g
Kostfiber: 1 g
Natrium: 0,1 g

Förvaring/Hållbarhet

Vid förvaring -18°C eller kallare se datummärkningen.

 
 
Frödinge Mejeri AB | 598 95 Vimmerby | Tel. 0492-198 00 | Fax. 0492-198 98 | E-post: frodinge@frodinge.se | Pressmeddelanden